2023. gada astroloģiskā prognoze Latvijai

Prognozei tika izmantota Latvijas Republikas iestāšanās diena Eiropas Savienībā 01. maijā 2004. gadā, kā arī Saules nulles grādu pozīcija Mežāza zīmē, kas iezīmē jaunā gada sākumu, kas ir 21.decembrī 2022. gadā plkst. 23:48 pēc Rīgas laika.
Latvijai astroloģiskajā kartē ir beidzies „nāves punkta” periods, kas tika novērots 2020-2022. gados. Tas nozīmē, ka pašlaik ir visas iespējas atjaunoties no zaudējumiem un sākt jaunu dzīvi.
Šīs gads ir karmiskais un diezgan veiksmīgais. Visi, kas balstīsies zinātnē, saglabās labas attiecības ar ārzemēm var iegūt ietekmi un spēku valsts atjaunošanai no iepriekšējo gadu krīzes.
Latvijas tautai gads nebūs viegls, tās prasīs taupīgumu un spēju pielāgoties jauniem apstākļiem. Būs vērojama zināma atmaksa par pagātnes darbībām. Vēlams balstīties senču tradīcijās, meklēt tur iedvesmas un darbaspēju avotu kustībai uz priekšu. Gada otraja pusē jau paliks ievērojami vieglāk.
Izglītības jomā 2023.-2024. gados dominēs „nāves punkts”, ko var interpretēt gan kā zināmu pagrimumu, gan kvalitātes zudumu, gan problēmas ar nodarbinātību, gan nepieciešamību veidot jaunu izglītības sistēmu.
Darbs un bizness gaidā savu uzplaukumu. Īpaši veiksmīgi būs uzņēmēji, kas balstīties zinātnes inovācijās, ieguldīs vadības jautājumos un atbalstīs kopīgas Valsts attīstības vadlīnijas.
Finanšu ziņā arī gaidāmi zināmi uzlabojumi, beigsies 2021.-2022. gadu tumšais ekonomikas pagrimuma periods. Liela uzplaukuma nebūs, bet vismaz būs miers un zināma stabilitāte.
Interesanti, ka šīs gads iezīmēs tumšo un gaišo spēku pretstatu ģimenes institūta jautājumos, kas jau bija aizsākts 2022. gadā. Karte prognozē augstāko vērtību un garīgo ideju uzvaru.