2024. gada astroloģiskā prognoze Latvijai

Prognozei tika izmantota Latvijas Republikas iestāšanās diena Eiropas Savienībā 01. maijā 2004. gadā, kā arī Saules nulles grādu pozīcija Mežāza zīmē, kas iezīmē jaunā gada sākumu, kas ir 22.decembrī 2023. gadā plkst. 05:27 pēc Rīgas laika.

1) SOr=KNr=MAr=WIv=KRv=VUv=APv=NEv=HA/ADv=ADt=PO/VUt - Latvijai šogad ir visas iepējas parādīt sevi starptautiskajā arēnā. Joprojām ir aktuālā starptautiskā sadarbība ar citām valstīm, tās pārvadības iestādēm un zinātniskām institūcijām. Visu šo gadu valsts vēl joprojām atrodas zem tā saucamā Karmas punkta, kas nozīmē, ka daudzas darbības ir iepriekšējo gadu rezultāts un sekas. Šis ir apzinātās karmiskas mācības gads - labie cilvēki saņems labus nopelnus, tumšie - negatīvās iepriekšējo gadu sekas. Ārējie faktori darbojas caur Gaismas Spēkiem un caur apspiešanu un ierobežojumiem cenšās pamudināt Latvijas tautu pievērsties Dievam. 

2) MEr=VUr=URr=CUv=JUv=MA/SAv - izglītības sistēma japrojām atrodas zem tā saucamā Nāves punkta, kas norāda uz zināmām problēmām, stagnāciju, skolu slēgšanu un pedagogu atlaišanu. Tomēr tām ir arī laba puse - atbrīvoties no novecojošām programmām un metodēm, iespēja atbrīvot lauku un rādīt jaunas pieejas. Šajā ceļā astroloģija iesaka līdzīgi domājušus inteliģentus izglītības darbiniekus sanākt kopā, apvienoties izglītības centros un biedrībās un rādīt savu jauno skatienu uz izglītības sistēmu.

3) JUr=CUr=APr=NEr=MEt=ZEt=POt=HA/VUt - naudas plūsma un bizness atrodas zem tumšas enerģijas iespaida, kas var rādīt zināmus zaudējumus, īpaši cilvēkiem kuri neklausa Dieva balsij. Noturēsies tāds bizness, kur cilvēki klausa garīgus, izglītotus un mērķtiecīgus līderus. 

Kopumā karte 2024. gadam nerāda izteiktus draudus Latvijas valstij un tās iedzīvotājiem.